Jouni vihaa ihmisiä Kiinan muurilla

Kuukauden reppureissaamisen jälkeen rinkka on ruvennut hiertämään niskaa sen verran, että Kiinan muurilla puikkelehtivat muut länkkärit saivat känkkäränkkämäisen vihan kihahtamaan Jounin hattuun. Ja jallukin unohtui hostellille. 

Reppureissaaminen on sosiaalista puuhaa. Hostellit, travelleribaarit ja turistinähtävyydet ovat täynnä muita matkaa tekeviä. Tämä kaikki on superfantsua siihen pisteeseen asti, kun perisuomalainen yksin baarin nurkassa tuoppiin kyynelehtivä melankolian rakastaja ottaa sisäisen ylivallan. Muiden travellereiden tapaaminen ja tärkeiden kokemuksien jakaminen on reppureissauksen parasta antia, mutta elintärkeää on myös jättää aikaa yksin jumittamiseen. Reppureissajien etiketin mukaiseen jaaritteluun (Mistä on tullut? Minne matka? Mistä kotoisin? Mikä paikallinen bisse on parasta, jne?) saattaa muuten helposti kyllästyä. Hassua muuten on, että usein nimet ja esittelyt toimitetaan vasta puolen tunnin keskustelun jälkeen. Siihen asti ollaan vaan nimettömiä reppureissaajia. 

Travellerähky sai vallan Jounista Kiinan muurilla. Asiaa ei myöskään pahemmin lievittänyt se, että Suomesta asti rinkassa kannettu jallupullo unohtui hostellille. Pyhiinvaellus Dannyn aloittaman Jallu Around the World -kansanliikkeen syntysijoille epäonnistui jättäen karvaan pettymyksen tunteen sisimpään. Reppureissaus ei ole pelkkää ruusuilla tanssahtelua. Tsekkaa Jounin katkera tilitys alla. 

Tuoreimmat